Zgodovina

Usmerjeni v stabilno in dolgoročno rast.

Zaradi vse hitrejšega tempa in razvoja na področju robotike se v podjetju vsakodnevno srečujemo z novimi izzivi, novostmi in pridobivanjem novih znanj.

Znanje in izkušanje prenašamo tudi na naše kliente in s tem skrbimo, da sistemi delujejo nemoteno.

V spodnji časovnici smo vam predstavili pomembnejše dosežke, ki so pokazatelj strokovnega in uspešno opravljenega dela celotnega kolektiva.

Za stabilno rast podjetja so gotovo pripomogli tudi poslovni partnerji.
2008 - Ustanovitev podjetja
robos logo
Podjetje Robos d.o.o. je bilo ustanovljeno v letu 2008, kot posledica združitve znanega proizvajalca robotov in periferne opreme Wittmann Group s podjetjem za proizvodnjo strojev za injekcijsko brizganje Battenfeld IMT.
2013 - Širitev na Hrvaško
Robos - Zagreb (559x320)
Zaradi hitrejše odzivnosti ter kvalitetnejšega pokrivanja tržišča na Hrvaškem in v BiH, smo v Zagrebu ustanovili podjetje Robos Oprema d.o.o
2015 - Zastopstvo podjetja FRIGOSYSTEM
frigosystem
Frigosystem je vodilno globalno podjetje na področju zasnove, razvoja in proizvodnje hladilnih sistemov in termoregulacijskih naprav. Podjetje tesno sodeluje z nekaterimi vodilnimi mednarodnimi proizvajalci originalne opreme (OEM-i), ter prisotno po svetu s strateško zastavljeno prodajno in servisno mrežo. Vsi Frigosystem hladilni in termoregulacijski sistemi so primerni za številne aplikacije, na raznovrstnih področjih sodobne industrije.
2015 - Selitev poslovnih prostorov
Robos - Ljubljana (559x320)
Selitev poslovnih prostorov na novo lokacijo Ljubljana - Črnuče
2018 - Širitev v Srbijo
Robos Wiba - Srbija (559x320)
Zaradi hitrejše odzivnosti ter kvalitetnejšega pokrivanja tržišča v Srbiji, smo v Rumu ustanovili podjetje ROBOS WIBA d.o.o.
2020 - Širitev v Makedonijo
Robos Wiba - Makedonija (559x320)
Zaradi hitrejše odzivnosti ter kvalitetnejšega pokrivanja tržišča v Makedonijo, smo v Skopiju ustanovili podjetje ROBOS VIBA d.o.o.

O podjetju

Smo uradni zastopnik priznanih tujih podjetij. Prodajni program obsega široko paleto opreme in dodatkov za predelavo plastičnih granulatov.

Potrebujete pomoč?

CroatianEnglishMacedonianSerbianSlovenian