Novice

Nadgradnja strojev na USB ključ
Nadgradnje

Nadgradnja strojev na USB ključ

Nadgradnja na prenos podatkov preko USB ključa je zelo priporočljiva zaradi nezanesljivosti ter sedaj že nedobavljivosti disketnih medijev. Uporaba opreme s strani operaterja preko posluževalnega panela ostaja nespremenjena, hitrost prenašanja podatkov pa se bistveno poviša.

Ponujamo Vam nadomestno napravo za običajen 1.44 MB 3 1/2″ disketni pogon, ki se je do sedaj uporabljal v namene prenašanja programov ter parametrov strojev v industriji. Naprava ima enake fizične dimenzije kot standardni disketni pogon. Ponudba obsega tudi predformatiran USB ključ, ki razpolaga s 100 virtualnimi disketami, izbira katerih je enostavno nastavljiva preko dveh izbirnih gumbov na sprednji strani emulatorja.

Prenašanje podatkov s priloženega USB ključa na osebni računalnik poteka enako kot s katerimkoli drugim USB ključem. Običajno je zadostna ena virtualna disketna enota, v kolikor je potreba po spremembi vidne virtualne diskete na računalniku, je za to na voljo programska oprema, ki enostavno omogoča preklop med vidnimi virtualnimi disketami na osebnem računalniku (Microsoft Windows 95, Windows 98, Windows Millennium, Windows 2000, Windows XP).

Kontaktirajte nas in pripravili vam bomo ponudbo nadgradnje vašega stroja na USB emulator.

Zadnje novice

Sejem FAKUMA 2021
Robos VIBA orodjarna
ZAPOSLITEV
CroatianEnglishMacedonianSerbianSlovenian