Novice

Energetsko in stroškovno učinkoviti sušilci DRYMAX Primus
Sušilci

Energetsko in stroškovno učinkoviti sušilci DRYMAX Primus

Kompaktni sušilci serije DRYMAX Primus podjetja WITTMANN so na voljo v treh različicah (ES40-50-M, E30-70-M in E60-150-M). Sušilni mobilni silosi so pri vseh modelih izdelani iz nerjavnega jekla. Posušeni material se lahko odstranjuje ročno ali samodejno.

Model Primus ES40 ima eno sušilno sredstvo, pri čemer je faza regeneracije zelo kratka. S tem se omogoči čim bolj nemoten dovod suhega zraka. Druga dva modela imata dve sušilni sredstvi, ki zagotavljata neprekinjen pretok zraka in enakomerno kakovost sušenja.

Sušenje plastičnega granulata navadno zahteva veliko energije, zato so se v WITTMANNU več let posvečali energetski učinkovitosti sušilcev materiala. Rezultat je nova serija sušilcev s posebnimi funkcijami za varčevanje energije. Tako ima npr. model E60 funkcijo SmartReg, ki zagotavlja, da potekata regeneracija in hlajenje sušilnega sredstva ob optimalnem času.

Vsi modeli imajo funkcijo za zaščito materiala, ki preprečuje preveliko izsušitev in zato tudi škodo na materialu.

Temperatura sušenja je lahko med 80 in 130 °C ter je primerna za večino najpogostejših plastičnih materialov. Če je za sušenje potrebna višja temperatura, se lahko modela DRYMAX Primus E30 in Primus E60 predelata tako, da omogočata sušenje pri temperaturi do 180 °C.

Objavljeno v IRT3000

Zadnje novice

Sejem FAKUMA 2021
Robos VIBA orodjarna
ZAPOSLITEV
CroatianEnglishMacedonianSerbianSlovenian