Detektorji in separatorji kovin

Detektorji in separatorji kovin

MESUTRONIC – vaš partner v industriji plastike

MESUTRONIC Gerätebau GmbH že več kot 25 let razvija inovativno tehnologijo zaznavanja in ločevanja kovin za industrijske namene. Kupcem po celem svetu dobavljamo zelo razvite detektorje kovin, kovinske separatorje in rentgenske kontorolne sisteme. Naše navdušenje nad inovacijami nas vodi k doseganju vrhunskih zmogljivosti vedno znova, tako da se lahko upravičeno uvrščamo med tehnološke voditelje, ko gre za odkrivanje prisotnosti kovin in tujkov.

Na področju prehrambenih, farmacevtskih, higienskih, plastičnih, tekstilnih, lesnih in rudarskih segmentov imamo široko paleto izdelkov, ki jih lahko uporabite za zaščito svojih proizvodnih strojev in navsezadnje vaših strank pred neželenimi tujki.

Detektorji in separatorji kovin in sistemske rešitve MESUTRONIC za zaščito vašega proizvodnega procesa ter opreme pred povzročitvijo škode zaradi izdelkov, kontaminiranih s kovino.

MESUTRONIC enote zanesljivo prepoznavajo vse vrste kovin (nerjavno jeklo, železo, medenina, baker itd.).

https://www.mesutronic.de/industrial-filter/

Povezava na PDF prospekt: https://www.mesutronic.de/wp-content/uploads/2018/09/DE-GB_Mesutronic_Kunststoff_09_2018-web-2.pdf

CroatianEnglishMacedonianSerbianSlovenian