Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
Izdelki

Centralni krmilni sistem NET5 in M7.3 - IPC

Uredi skupino Uredi izdelke v skupini Dodaj nov izdelek

Centralni krmilni sistem NET5 in M7.3 - IPC

Zamenjaj sliko
2.4.3
Zamenjaj sliko
2.4.3


Visoko zmogljivi modularni CAN-BUS omrežni krmilni sistem za nadzor do 320 komponent (transporterji, sušilci, črpalke, ventili, filtri, sušilne posode, razdelilne postaje…) povezanih v kompleksni centralni sistem sušenja in transporta plastičnih mas.

NET5 krmilni sistem

Grafična površina TEACHBOX basic NET5 omogoča nadzor do 24 prenosnih postaj, dveh vakuumskih krogov in ene rezervne črpalke ter štirih sušilnih sistemov serije ATON plus.
Poleg tega je možen nadzor nad filtrirnimi postajami in sesalnimi ventili. Povezane enote se identificirajo samodejno.
Povezane enote so prikazane na 4,7-palčnem zaslonom na dotik z visoko ločljivostjo za enostavno vodenje operacij in prikaz parametrov procesa. - Jasno urejen pogled na zaslon - Jasen grafični prikaz enot, vključno s prikazom stanja. - Vsestranske možnosti nastavitve - Nastavitve za transport, vakuum in sušenje se lahko enostavno spreminjajo (odvisno od prednastavljenih pravic uporabnikov). Prikazovanje in upravljanje     - do 24 FEEDMAX S3net     - do 24 FEEDMAX basic in FEEDMAX plus     - do 4 ATON plus sušilnih enot


M7.3 centralni nadzorni system


M7.3 omrežni nadzorni sistem je bil razvit za upravljanje srednje in visoko zahtevnih konfiguracij omrežja za dobavo in sušenje materiala - do 320 udeležencev (komponent) omrežja.
Vsaka komponenta je povezana preko bus modula v omrežje in se lahko upravlja skladno s specifičnim namenom. To zagotavlja največjo prožnost za postavitev namenskih sistemov za ravnanje s plastičnimi materiali.


Preberite več.